Wersja próbna

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Zawieszenie użytkownika

Co oznacza zawieszenie użytkownika?

Gdy użytkownik zostanie usunięty z LiveAgent, może zostać nazwany zawieszonym użytkownikiem. Gdy agent zostanie usunięty, wszystkie jego zgłoszenia zostają anulowane i przeniesione do działu ogólnego w zwykłej kolejce.

LiveAgent zachowuje wszystkie raporty użytkowników, więc nawet jeśli usuniesz agenta i przywrócisz go w przyszłości, wszystkie jego statystyki zostaną ponownie powiązane z użytkownikiem.

FAQ

Co oznacza termin zawiesić użytkownika?

Zawieszenie użytkownika powoduje, że użytkownik nie może zalogować się na konto. Nie jest to konto usunięte, a dokumenty nie są usuwane. Udostępnione zasoby pozostają dostępne dla współpracowników.

 

Jak zawiesić użytkownika?

Możesz zawiesić użytkownika, zmieniając jego status w systemie. Zwykle jest to bardzo prosta operacja, którą można wykonać szybko i jest odwracalna.

 

Czy możesz zawiesić użytkownika przez LiveAgent?

Możesz zawiesić użytkownika za pośrednictwem LiveAgent. Gdy użytkownik zostanie usunięty z LiveAgent, staje się użytkownikiem zawieszonym. Jego raporty są usuwane i przekazywane do działu ogólnego, wszystkie raporty użytkowników są przechowywane.

 

Wróć do słownika Utwórz BEZPŁATNE konto

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.